Helena Segerstedt

Jag löser dina svordomar

Administration / Projektledning / Nätverk

Referenser

Helena är en mycket lojal och pålitlig person. Ett energiknippe med stor kapacitet. Tar med stort engagemang tag i alla projekt oavsett om det gäller administration, HR, juridik, ekonomi eller korrekturläsning på svenska eller engelska. En sann doer med stort leende och hjärta. En person som är en tillgång för varje arbetsplats.

Helena is an excellent executive assistant and project leader. Helena is always positive and understands the importance in meeting deadlines but still ensure that everything are correct. Helena is easy to work with and unites team and as such increase team and office spirit. I recommend Helena for managing projects, people and working with all types of stakeholders.

Helena är min högra hand när det gäller fakturering. Hon är proaktiv och noggrann. Rekommenderas varmt.

Helena som person är fylld av energi och är lösninsgorienterad. Hon har ett starkt driv, är strukturerad och levererar alltid i tid. Att samarbeta med Helena är både energigivande vilket för oss varit viktigt. Hon är väldigt professionell, handlingskraftig och vet hur bra resultat uppnås.

Helena är fantastisk kul att jobba ihop med. Hon är noggrann, engagerad och prestigelös. Hon har ett stort driv och hjärta i det hon gör. Därför fortsätter vi att anlita Helena. Mina varmaste rekommendationer.

Alltid trevlig och har ett leende över så man blir upplyft efter en kontakt med Helena.

Ring oss Kontakt